Eladó Családi ház, Ilk

#676602952

Eladó Családi ház

140 millió Ft

Ilk Külterület
Alapterület:
300 m2
Szobák száma:
7
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
10 000 m2
Újszerű
Gázkazán
Panorámás
Parkosított
2
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó exkluzív ingatlan gyönyörű környezetben Vásárosnaménytól 7 percre, Ilken

Eladó exkluzív ingatlan gyönyörű környezetben Vásárosnaménytól 7 percre Ilken,
az M3 autópályától 12 percre. Ilk a Nyírség és a Beregi síkság határán helyezkedik el. Kisvárda 20 perc, Nyíregyháza 45 perc, Debrecen autópályán 75 perc alatt érhető el. A kétszintes családi ház egy hektáros területen fekszik, a központtól 500 méterre , de igény szerint a hozzá kapcsolatos 5 HA terület is megvásárolható. Az ingatlan 2 szintes családi ház, amely 2003-ban épült egyedi terv alapján.
Homlokzati megjelenése egykori kúriát idézi. Az épület falazata B30-as Phorotherm tégla,fa nyílászárókkal, hőszigetelt üvegezéssel.
A földszinten 3 db szoba, nappali, étkező, konyha és kamra, fürdőszoba, külön WC, közlekedő, ahonnan a kazánház érhető el.A földszinten található télikertből 3 irányban gyönyörű kilátás nyílik a parkosított kertre.
A nyitott légterű nappaliból egy gyönyörű tölgyfa lépcső vezet az emeleti galériás körfolyosóra, ahonnan 4 hálószoba nyílik és az emeleti fürdő és tárolóhelyiség,
továbbá az emeleten található még egy társalgó is.
Az ingatlan fűtését egy nagy teljesítményű gázkazán, egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A nappaliban található egy erdélyi mester által rakott impozáns cserépkályha, amely a meleg mellett a megfelelő hangulatról is gondoskodik a hideg téli estéken. A melegvizet villanybojler és a gázkazán biztosítja. A házba műholdas televízió és internet is bekötésre került.
A ház mögött egy külön bejáratú pince, garázs, tároló, szerszámos kamra található ami összesen 48 nm.
Itt még egy 7000 l -es víztározó is található,amelyet egy 45 méteres mély kút tölt fel.
Innen 3 kerti csap kiállással öntözhető a kert is. Az ingatlan és többi épületei rendszeresen karbantartott,kifogástalan műszaki állapotban van.

A lakóházat 3 oldalról egy 30 darab diófából álló liget veszi körbe, de a liget otthont ad egyéb fáknak (tölgy,fenyő,nyír és kőris) cserjének( mangólia, aranyvessző,orgona,kecskerágó)
valamint alma,körte,cseresznye, többféle szilva és japánbirs fák.

A ház keleti és északi oldalán csatlakozik az 5 Ha terület, ami szintén megvásárolható az ingatlanhoz. Ezek az alábbiak szerint oszthatók:
2.5 HA rét
2 HA kaszáló
és egy 2000 nm gazdasági terület amin 290 nm 4.5 m belmagasságú műhely/raktárépület található amely helyt ad a mezőgazdasági gépeknek, szerszámoknak.Továbbá található itt egy
és egy 32 nm területű 3 különnyíló helyiségből álló szociális épület.

A kaszálón kívül a teljes terület vasoszlopokhoz rögzített drótkerítéssel körbekerített.A kerítéstől bazaltzúzalékból készített úton közelíthető meg a ház és a gazdasági épület.
A birtok kiválóan alkalmas gazdálkodásra, falusi turizmus , erdei iskola, vadászház, lovas farm kialakítására vagy csak egészen egyszerűen egy csodaszép természeti környezetben nyugalomban való lakhatásra, ugyanis a természet közelsége, a nyugodt csendes környezet , a naplemente csodája a horizonton megfizethetetlen élményt biztosít bármely generáció számára.
A teljes gazdasági terület és ingatlan megvásárlása esetén a vételár tartalmazza a gazdálkodáshoz szükséges komplett gépparkot,minden kis és nagy gépeket, egészen a kéziszerszámokig. Az ár a 6 HA területre és épületeire, valamint gépparkjára összesen: 185 millió Forint.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése