Kiadó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

#676602870

Kiadó Téglalakás

400 000 Ft

Budapest, VI. kerület , Rippl-Rónai utca
Alapterület:
80 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4. Emelet
Van
Hőszigetelt
Házközponti fűtés
Kertre néző
Bútorozott
Délnyugat
4
Luxus
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Közműhálózatba bekötve

Bp. VI. ker., diplomatanegyed részében 80nm-es, felújított lakás kiadó közvetlenül a tulajdonostól

A VI. kerület Hősök tere felé eső, diplomatanegyed részében teljesen felújított és prémium bútorokkal berendezett lakás kiadó közvetlenül a tulajdonostól.

Az ingatlan a Rippl-Rónai utcában található, ahol parkolni is könnyen lehet. A társasház az 1960-as években épült és gázfűtéssel rendelkezik. Emellet van a háznak kinti, benti kerékpártárolója, liftje, biztonsági kamerarendszere és egy nagy kertje. A ház pince szintjén egy kb 5 m2-es zárt tároló is található.

A kiadandó lakás komplett felújításon esett át. Az ingatlan teljesen felszerelt: beépített szekrényekkel, konyhai és háztartási gépekkel (mosógép, hűtő, mélyhűtő, víztisztító, sütő, főzőlap, mosogatógép), klímaberendezéssel, riasztóval van ellátva.

A lakásban egy előszobából nyíló WC, spájz található. Innen továbbmenve az amerikai konyhás nappaliba lépünk, melyben egy bár, bárszékekkel és egy étkezőasztal is helyet kapott. Innen nyílik 2 szoba, illetve a fürdő, ami egy nagyon kényelmes zuhanykáddal, mosógéppel és egy második WC-vel rendelkezik. Az nappaliból és a nagyobb szobából egyaránt két különálló 5 méter hosszú erkélyre érkezünk. A nappali erkélye ülő bútorokkal, étkező asztalokkal, grillszekrénnyel, víz és áram kivezetéssel, hangulatvilágítással, árnyékolóval, szúnyoghálóval és öntözőberendezéssel van ellátva, és déli fekvésének köszönhetően tavasztól őszig alkalmas kinti étkezésre, munkára, pihenésre.

A lakás rezsi költsége kb havi 45.000 Ft, amely magában foglalja a fűtést, vizet, csatorna- és szemtdíjat, valamint az áramot, tehát minden közös költséget.

Közlekedés szempontjából remek a fekvése. Az M3/M0 autópályák 5 illetve 10 percen belül elérhetők gépkocsival. A M1 metró 1 percnyi, a Keleti és Nyugati-pályaudvar 15 percnyi sétával érhető el. Buszok, trolik és egyéb közösségi közlekedési eszközök (MOL BUBI, MOL LIMO, rollerek) nagy számban szintén 1 percre, a Hősök terénél találhatók.

5 percnyi sétára a Városliget kínál sportolási, kikapcsolódási lehetőséget, kultúrprogramokat, valamint a legkisebbeknek játékot.

Közért, kórház, iskola, óvoda, bölcsöde 10 percnyi sétával érhető el.

További kérdésekkel és/vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen a megadott telefonszámon.

FONTOS! Ingatlanosok kérem NE keressenek! Csak nemdohányzó részére kiadó. Háziállat nem megengedett! Számlaképes.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése