Eladó Családi ház, Velence

#676602948

Eladó Családi ház

169 millió Ft

Velence , Kemping utca
Alapterület:
181 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Vízparti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 065 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Panorámás
2
Luxus
A+
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Közműhálózatba bekötve

Kiváló adottságokkal bíró, új építésű prémium/luxus ingatlan eladó a Velencei-tó partján

Kiváló adottságokkal bíró, nagyon magas minőségű, az egyedi igényeidre alakítható, új építésű prémium/luxus OTTHONT vagy NYARALÓT keresel a Velencei-tó partján?

Úgy ne keress tovább, megtaláltad!

A Velencei-tó egyetlen zárt, exkluzív, saját stranddal rendelkező, családi házas lakóparkjában, szuper lokációban és környezetben kínálunk eladásra egy újépítésű, rendkívül energiatakarékos, prémium kategóriás, panorámás családi házat, pár méterre a tóparttól.

Ez az eladásra kínált, számtalan egyedi és innovatív megoldást kínáló, rendkívül energiatakarékos, újépítésű, exkluzív ház pár héten belül beköltözhető. Mindössze arra vár, hogy megmondd, milyen stílusú és felszereltségű konyhabútort, fürdőszobákat, szanitereket, burkolatokat, belső színeket, berendezést és kertet szeretnél és mire az asztalosunk elkészíti az igényeidre alakított egyedi álomkonyhád, már költözhetsz is!

Ez, a Velencei-tóra panorámás ház, egy kapukkal védett, a közforgalomtól elzárt, a Velencei-tó egyetlen családi házas, saját partszakasszal és stranddal rendelkező tóparti lakóparkjában található, pár méterre a Tótól és sétatávolságra mindazon szolgáltatóktól, melyre a mindennapos életviteledhez szükséged lehet (óvoda, angol-magyar kéttannyelvű általános iskola és gimnázium, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta és a bevásárlási lehetőségek, pl., hentes, zöldséges, pékség, SPAR, Rossmann, Velence Korzó üzletei, kicsit távolabb pedig Aldi, Lidl, Penny, Tesco).

Az M7 autópálya felhajtó mindössze három perc, így Budapesten a BAH csomópont - szabályosan közlekedve - 27, Budaörs 23 és Székesfehérvár mindössze 14 perc alatt érhető el. Amennyiben vonattal szeretnél közlekedni, úgy a budapesti/székesfehérvári agglomeráció egyik legjobb szárnyvonala vár, hiszen a vonatok egész nap 30 percenként közlekednek és akár 28 perc vannak Kelenföldön, míg a Déli pályaudvarra 38-40 perc alatt jutsz el.

A ház jogi értelemben, egy két, teljesen szeparált, kétszintes házrészből álló albetétesített, kétlakásos társasház, mely úgy lett kialakítva, hogy minden része (belső terek, teraszok, kertek, gépkocsibeállók, bejárók, gépészet, stb.) teljesen elkülönül egymástól, mintha két telesen különálló házból állna az ingatlan. Mindkét házrésze külön-külön, saját levegő-víz hőszivattyúval (Panasonic), hővisszanyerős szellőztető rendszerrel (Vents), fatüzelésű kandalló kiállással, okosház előkészítéssel, távolról is szabályozható iCon rendszerrel, mennyezet hűtés/fűtés és padlófűtés rendszerrel, minden nyílászárón alumínium zsaluziával rendelkezik.

A meghirdetett ingatlan a hatalmas (52nm) nappalin-étkező-konyhán kívül három hálószobával, mindegyikhez saját fürdővel, gardróbbal rendelkezik, melyből az egyik szoba - igényeidnek megfelelően - akár irodaként, vagy wellnesshelységként is funkcionálhat. Sőt, az egyik fürdő-gardrób összevonásával, az ingatlan nappali + négy hálószobás, két fürdős is lehet, amennyiben a családod igényeinek ez felelne meg jobban.

A ház nemcsak belülről egyedi, hanem kívülről is, hiszen a Velencei-tóra panorámás emeleti terasz (43 nm) és részben fedett (50 nm) földszinti terasz szolgálja a kényelmedet, ahol akár mások szeme elől elrejtett, intim jacuzzi is elhelyezhető.

A belső padló- és falburkolat (pl., kő, parketta, laminált padló, dekorbeton, stb.), a falszínek, a beltéri ajtók, valamint a konyhagépek, fürdőszobák és a ház egyéb berendezése, tetszésed szerint választhatók (az árban benne foglaltak), így a ház belső stílusa, kialakítása, berendezése teljes mértékben a Te egyedi igényeidre, elképzeléseidre lesz alakítva. Ha nem tudsz/akarsz dönteni, vagy segítséget kérsz a lakberendezéshez, úgy kérésedre lakberendezői segítséget nyújtunk, aki megismerve az elvárásaidat, elképzelésidet, a stílusodat, olyanra alakítja a ház belső enteriőrjét, amilyenre szeretnéd és amilyen az elképzeléseidnek, vágyaidnak megfelel.

Ajánljuk a házat mindazon igényes, gyermekes vagy gyermektelen családoknak, fiatalabb és idősebb pároknak, egyedülállóknak, akik egy egyedi, nyugodt, csöndes környékre és életvitelre vágynak és/vagy szeretik a sportos, aktív életét, hiszen a Velencei-tó és infrastruktúrája hihetetlen lehetőséget kínál, melyet nagyon sokan nem ismernek. A lakópark saját sójáján keresztül vízre teheted a motorcsónakodat vagy a vitorlásodat, melyet a kb. 300 méterre lévő kikötőben folyamatosan tárolhatsz, a lakópark saját úszó napozó stégjén keresztül vízreszállhatsz kajakkal, kenuval, SUP-pal, vagy minden reggel úszással kezdheted a napot a Tóban, a házhoz tartozó, saját strandod napozóstégjéről indulva, ahova fél perc alatt, akár köntösben is lesétálhatsz. A lakóparkon kívül vár a Velencei-tó körüli bringaút, a Velencei-hegység, ahol számtalan túraútvonalon, hegyi patakok mentén, vadakban gazdag környezetben kirándulhatsz, vagy rendszeresen eljárhatsz - a kerékpárral alig 3 percre lévő - a napokban megnyílt Kovács Katalin Sportakadémiára, ahol velencei lakosként az ország legújabb és legsokoldalúbb sportlétesítményében sportolhatsz, úszhatsz, kondizhatsz és több sportág közül is választhatsz.

Ha szeretnél egy olyan Budapest/Székesfehérvár közeli kisvárosba költözni, mely a nagyváros kényelmét és lehetőségeit nyújtja Neked, de nagyságrendekkel kedvezőbb árakon és más agglomerációs városokban nem elérhető/biztosított életminőségben, úgy várjuk a hívásod!

Gyere el és győződj meg róla személyesen, hogy a VelenceLakeSide ingatlanok milyen magas minőséget képviselnek és mennyire vevőbarát feltételekkel és lehetőségekkel kínáljuk a házainkat.

Bővebb információ a megadott telefonszámon és a velencelakeside . hu weboldalon.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése