Eladó Családi ház, Szigliget

#676602760

Eladó Családi ház

378.5 millió Ft

Szigliget , Hegyaljai út 16
Alapterület:
200 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
33 300 m2
Újszerű
Hőszivattyú
Panorámás
2
Dupla komfort
A+++
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

SZIGLLIGETEN ÖRÖKPANORÁMÁS BIRTOK ELADÓ!

Szigligeten eladó a 60 éve egy tulajdonostól örökpanorámás, hegyoldalban épült, 3300 nm-es nagyméretű telken két család számára is alkalmas ingatlan: 200 nm (100-100 nm). A két külön működő lakás, mely részben új építésű, részben felújított, 3 db nagyterasszal, összesen (120 nm: 60, 40, 20 nm), jól megközelíthető, csendes utcában közel a hajállomáshoz és a strandhoz (700 m), déli fekvésű területen kitűnő kilátással a Balatonra, a Badacsonyra, Fonyódra, Keszthelyi- öbölre.
A telken található még kerti szerszámtároló, műhely, tűzifa tároló. A padlás beépíthető, külső csigalépcsővel megközelíthető. Külső, kerti fürdőszoba nyárra. Kocsi beálló 4 személyautó részére.
A teljes területen: dió, akác, málna őszibarack, füge, meggy, alma, körte, szelídgesztenye, babér, kiwi, és még sok más található. Összesen 6 db magaságyással veteményes, udvar. Az egész család számára az éves zöldség és gyümölcs mennyiség megtermelhető, elraktározható itt. Az esővíz tárolókban hasznosítható, alacsony energia igényű az ingatlan, az ökológiai egyensúly fenntartására ily módon is támogatva van.
Nagyon alacsony rezsijű a ház, nem haladja meg a 20 000 Ft-ot: napelemes, hőszivattyús, gáz-, és fafűtéses (sparherd, cserépkályha). Az alsó szint mennyezethűtéses. Az energetikai tanúsítvány szerint a legmagasabb fokozatba van sorolva.
A ház alsó szintje az idősebb korosztályt támogatja: személygépkocsival a bejárat elé lehet járni, a konyha csak néhány lépés. Akadálymentes, átlátható, tágas, minden irányba háromrétegű ablakok hozzák közel a természetet. 55nm-es nappali, 20 nm-es hálószoba van ezen a szinten, és gardrób, fürdőszoba, konyha, 40 nm déli terasz nappali kapcsolattal, takarító eszköz tároló. Itt mennyezethűtés és padlófűtés van, hőszivattyú segítségével. Cserépkályha aszalási lehetőséggel.
Az emelet: 2 szoba, előszoba, fürdőszoba, WC, étkező, konyha sparherddel, kamra. 60 nm terasz a szobák előtt, üveg korláttal. 18 lépcsőfokon közelíthető meg, teljesen elszeparált, külső szigetelésű, 6 éve teljesen felújított kívül és belül.
A tetőtér hasznos szintje 60 nm. Beépítetlen.
A terület erdő kapcsolatos, tiszta levegőjű, csendes, a falutól 10 percnyi távolságra van gyalog az erdőn keresztül. A balatonparti nyári forgatagtól a Királyné szoknyája nevű kis hegy szeparálja el. A kert fele elektromos kerítéssel van leválasztva védendő a gyümölcsös és a kert a vadaktól. Több vadösvény is húzódik a térségben, igy a teraszról élvezhető az állatkerti hangulat: szarvas, őz, róka, borz, nyúl, fácán, vaddisznó…
Itt májustól októberig élvezhető a Balaton vize. Gyorsan mélyül, de hatalmas, szép zöld strandja, homokos medre minden korosztály számára pihenést tud nyújtani
Szigliget sajátságosan egyedi fekvésű, hegyes, dombos, félsziget szerű település. Elkerüli a főút, a vasút. Csak autós turisták tudják látogatni. Elkerülte a szálloda és lakópark invázió.
Hatalmas kulturális múltja van az Eszterházy kastélyból kialakított Alkotóház miatt a nagy arborétummal. A vendéglátó ipari egységek egész télen várják a látogatókat. Kilátó az óváron. A település több részén megjelenik a hagyományos építészeti stílus, a szőlő kultúra. Borászat. Iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, üzlet, cukrászda van.
Az egyedi adottságú, különleges építészeti és környezeti megjelenésű ingatlan ára 378,5millió Ft.
A QR kód segítségével virtuális bejárásra van lehetőség !
Amennyiben komoly ajánlata van-ezen az elérhetőségeken személyes hívással tudunk itt helyben tárgyalni a birtok megtekintése alapján !

Helyiség Méret (m2)
Terasz 120

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése