Eladó Családi ház, Szalkszentmárton

#676602210

Eladó Családi ház

48.8 millió Ft

Szalkszentmárton , Béke utca
Alapterület:
130 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 639 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
1
Dupla komfort
230 - 400 Volt
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Szalkszentmártonban kétgenerációs családi ház két külön bejáratú lakrésszel eladó

Pest megye határától 5 km-re, Budapesttől mindössze 1 órányi távolságra (60 km) eladó egy kétgenerációs családi ház két külön bejáratú lakrésszel (90 nm illetve 24 nm), továbbá fedett terasszal.

Az ingatlan több generáció együtt lakását is lehetővé teszi, kisebb ráfordítással tovább bővíthető az önálló lakások száma. A kertben lehetőség van gazdasági tevékenység folytatására is, vagy a megkezdett parkosítás befejezésével csodálatos élhető zöld környezetet tudhat magáénak az ingatlan tulajdonosa.

A négy szoba, konyha, fürdőszoba és gardrób helyiségekből álló családi ház főépülete 90 négyzetméter hasznos (bruttó 120 nm) alapterülettel rendelkezik, felújítása - úgy a vezetékek mint burkolat szintjén - 2008/ 2009 évben történt meg, ekkor kapott a ház egy hőszigetelő burkolatot is.

Az ingatlanhoz tartozik egy 24 négyzetméter alapterületű szoba- konyha, Fürdő, WC helyiségekből álló külön bejáratú kis ház is, amely a mellette levő helyiséggel tovább bővíthető, így kis ráfordítással egy 32 nm-es lakrész alakítható ki. Előtte található egy 24 nm-es, a kíváncsi tekintetek elől elzárt fedett terasz, ami a nyári sütögetések, beszélgetések ideális helyszine.

Az épületegyüttesben található még egy 38 négyzetméter területű, jelenleg raktárként használt, de korábban műhelyként funkcionáló, ipari árammal is ellátott helyiség, amelyből igény esetén újabb különálló lakrész is kialakítható, vagy szükség szerint vállalkozási tevékenységre is használható.

A gépkocsi tárolására szolgáló garázs 15 négyzetméteres, amelyhez tartozik további 3 külön nyíló tároló, egyenként 3-3 és körülbelül 10 négyzetméteresek.

Ezeken kívül még egy kazánház kapott helyet az épületegyüttesben, mely jelenleg egyúttal kamraként/mosókonyhaként is funkcionál, és itt került kialakításra egy kis tornaterem is, valamint itt található a pincelejáró és innen közelíthető meg a padlásfeljáró is. Itt került elhelyezésre a kis házhoz egy mosókonyha, továbbá a nagy konyhai gépek elhelyezése,- úgy mint kombinált hűtő és fagyasztó - szintén itt történt meg.

A fűtésről Bosch típusú négyéves kondenzációs kazán gondoskodik, ez biztosítja a meleg vizet a kis házban, a főépületben a melegvízet egy két éves villanybojler szolgáltatja. A főépületben található még egy cserépkályha is.

A fűtési költségek beleférnek a rezsitámogatással érintett körbe.

A kisházban jelenleg önálló almérővel ellátott villanyfűtés van, de a gázfűtés bármikor visszaköthető, ehhez a radiátorok is rendelkezésre állnak.

Az udvar nagyobb részt parkosított, kisebb részében néhány gyümölcsfa található, illetve egy süllyesztett csővázas medence is tartozik az ingatlanhoz. A kerti burkolatok kialakítása az ingatlan értékesítése miatt nem történt meg, az új tulajdonosra vár, hogy elképzeléséhez mérten befejezze vagy gazdasági területként hasznosítsa az ingatlanhoz tartozó területet.

A jelenlegi helyi építésügyi szabályok szerint az ingatlan két telekre megosztható, így a későbbiekben szükség esetén újabb ingatlan is építhető.

Szalkszentmárton Budapesttől, Székesfehérvártól, Kecskeméttől és Kalocsától is egyaránt 60 km-re helyezkedik el, a legközelebbi nagyváros Dunaújváros 20 km-re található, és a Duna hídon keresztül közelíthető meg.

Helyben jól felszerelt üzletek, benzinkút, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde is található. Az ingatlan a faluközponttól 15 perces sétára, mintegy másfél kilométerre helyezkedik el, közel az 51-es főúthoz, ahol a Budapest- Kalocsa- Baja távolsági buszok óránként közlekednek.

Az ingatlan minden szempontból ideális családi fészek, tágas szobák, rengeteg bővítési, átalakítási, hasznosítási lehetőség, csend, nyugalom és béke várja az új lakóit.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Panellakás
Építési telek
Ikerház
Vendéglátóipari egység
Telephely
Üzlethelyiség
Szórakozóhely