Eladó Családi ház, Hévíz

#676602761

Eladó Családi ház

350 millió Ft

Hévíz Belváros
Alapterület:
250 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
570 m2
Újszerű
Gázkazán
Utcára
2
Luxus
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

HÉVÍZ BELVÁROSÁBAN LUXUS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Hihetetlen, de eladó ez a mesés, keleties hangulatú, külföldi prémium bútorokkal és berendezési tárgyakkal kompletten berendezett ingatlan Hévíz szívében!

A belvárosban, a legjobb szállodák szomszédságában található, innen a Tófürdőtől is csak 5-10 perces sétatávolságra fekszik.

Az ingatlan számos izgalmas lehetőséget tartogat magában:

- Ideális lakóhely lehet egy család számára: a gyönyörű nappali és a wellness helyiség mellett 3 tágas hálószobája van, pazar konyha-étkező, 2 fürdőszoba, toalettek és tárolók, mindez 2 szinten. Ha ez mégsem elég, már a tetőtér is elő van készítve a beépítésre.
- Ha exkluzív második lakhelyként, illetve nyaralóként használná, arra is ideális választás, nemcsak Hévíz, de a Balaton közelsége és Zala szépségei is vonzóvá teszik ezt a lokációt.
- Ha az üzleti lehetőséget látja benne (luxus apartman rövid távú kiadása) azzal sem fog tévedni, az ingatlan a szükséges minősítésekkel és engedélyekkel is rendelkezik, az ágyneműtől a konyhai eszközökön át mindennel fel van szerelve, így az üzemeltetés akár másnaptól indítható.
- De az üzleti lehetőség nem merül ki ennyiben! Az ingatlanhoz kapcsolódik egy teljesen külön bejáratú üzlethelyiség is, amely napjainkban is profitot termel tulajdonosának. Ez a több évtizede bevezetett üzlet saját „márkanevével” igen közismert és népszerű az idelátogató külföldiek körében, így az új tulajdonos akár átveheti és folytathatja a jelenlegi üzleti tevékenységet, de ha egyszerűen csak bérbe adja, akkor is profitábilis befektetést jelent.
- A harmadik üzleti lehetőséget a terület bővítése jelenti: beépíthetősége ugyanis elbírja akár a további ingatlanfejlesztési terveket is. Jelenleg az udvar térkővel borított, számos autó parkolására elegendő itt a tér, ami – belvárosi ingatlanról lévén szó – szintén igazi kincs!
Az ingatlan 2023 / 2024 során teljeskörűen megújult.

Az épület Lindab lemezfedést, az ingatlan szigetelést kapott, természetesen a víz- és villanyvezetékek cseréje is maradéktalanul megtörtént. Az udvar térkővel fedett.
Fűtése gáz-cirkó, illetve vegyes kazánnal is működtethető, a kellemes hőérzetet az inverteres klímák biztosítják emellett.

Az ingatlan személyes megtekintését jó szívvel ajánlom, mert a fotók nem képesek teljes mértékben visszaadni az enteriőr kialakítása során alkalmazott anyagok különlegességét és harmóniáját!

Ha megtekintené, várom megtisztelő hívását időpontegyeztetés céljából!
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése