Eladó Családi ház, Esztergom

#676602600

Eladó Családi ház

125 millió Ft

Esztergom Szentpál , Zsák utca
Alapterület:
200 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
677 m2
Cirkó
Kertre néző
2
Dupla komfort
H
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Esztergomban kétszintes 2x100 m2 felújított családi ház + 50 m2 két szerelőaknás autószerelő műhely eladó

Esztergomban kétszintes 2x100 m2 felújított családi ház + 50 m2 két szerelőaknás autószerelő műhely eladó.

Szentpál városrészben eladóvá vált egy csendes zsákutcában lévő, dupla komfortos, 5 szobás, több generáció számára is ideális, tágas terekkel és extrákkal rendelkező családi ház, amely 677 m2 önálló telken helyezkedik el, ahol két szerelőaknás, 50 m2 alapterületű autószerelő műhely (jelenleg garázs) és a műhelyhez tartozó tároló helyiségek is találhatók.
Az ingatlanra a videó kaputelefonos személybejáraton és az automata, távvezérlésű kapuval felszerelt gépkocsi bejáraton keresztül lehet bejutni.
A földszinten előszoba, étkező, konyha, kamra, mosókonyha és kazánház, WC, zuhanyzós fürdőszoba és egy vendégszoba került kialakításra. A konyhából közvetlenül ki lehet jutni a kertre néző fedett teraszra.
A földszinti étkezőből fa borítású lépcsőn lehet feljutni az emeleten lévő nappaliba, amelynek D-i fekvésű oldalán található a nagyméretű terasz. A nappaliból nyílik a fő hálószoba és a dolgozó szoba. A dolgozó szobából nyíló ajtón át az udvar felé néző emeleti vendégszobába érkezünk.
Az emeletre vezető lépcső utáni közlekedőn keresztül a fürdőkádas, WC-s fürdőszobába illetve a padlásfeljáró helyiségbe lehet eljutni.
A lakóingatlan fűtése szilárd tüzelésű kazánnal vagy gázkazánnal és 3 db hűtő-fűtő klíma berendezéssel illetve a földszinti étkezőben lévő csempekandallóval valamint az emeleti nappaliban és vendégszobában elhelyezett elektromos kandallókkal lehetséges.
A hálózati villamos energiaellátás 3 fázisú minden napszaki és 1 fázisú vezérelt (villanybojler) mérésű rendszerrel történik.
A villamos energiafelhasználás csökkentése érdekében 3 fázisú, 7 kW-os inverter teljesítményű háztartási méretű napelem rendszer (HMKE) telepítésére került sor, így a költségek igen kedvezőek.
Az ingatlan redőnyökkel, profi őrző-védő szolgálathoz bekötött riasztóval és térfigyelő kamera rendszerrel felszerelt.
Az ingatlanon található mindkét épület beton födémekkel rendelkezik, így a későbbiekben igény szerint beépíthető.
A füvesített telken nyáron a kedvező klímát fenyőfák, tuják, különféle díszcserjék, diófa és gyümölcsfák biztosítják, melyek öntözése önálló fúrt kerti kútról üzemeltetett díszes kerti csapon keresztül locsolótömlővel biztosított.
Az A és B jelű városi autóbuszok megállóhelye kb. 100 m távolságra, a Munkaügyi Központnál a Lázár Vilmos utcában található, a buszok érintik a Vasútállomást ahonnan a villamos vonatok fél óránként indulnak Budapest Nyugati pályaudvarra.
Sportolásra a közeli Fitness teremben illetve a Bowling pályán, valamint a Prímás szigeten van lehetőség (pl. tenisz, foci, kosárlabda stb.). A sporthorgászat kedvelői a közeli Kis-Dunán vagy a Prímás-sziget túloldalán a Szlovákiával határos Dunán hódolhatnak a szenvedélyüknek.
A közelben lévő déli városrészben több bevásárlási lehetőség is elérhető (pl.: ALDI, LIDL, TESCO, MediaMarkt, Pepco, KFC, Praktiker, CCC, Deichmann, Müller, Euronics, KIK, JYSK, EcoFamily stb.) valamint ezen a területen több iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár és templom is található.
A Duna fölött a Mária Valéria hídon áthaladva pár perc alatt Szlovákiába, Párkányba (Sturovo) érhetünk, ahol további bevásárlóhelyek, éttermek és kikapcsolódási lehetőségek várnak, két nyelven beszélő kedves emberekkel (pl.: Billa, LIDL, KIK stb.) és a Vadas Thermal Fürdő Wellness Hotellel.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Panellakás
Garázs
Üzlethelyiség
Nyaraló
Házrész
Ikerház
Raktár
Zártkert
Építési telek
Szántó
Birtok
Szálloda, panzió
Villa, kastély, kúria
Külterület
Sorház