Eladó Birtok, Lovasberény

#676602608

Eladó Birtok

100 millió Ft

Lovasberény Szőlőhegy , Diós utca
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
40 000 m2
Bevezetve (230 Volt)
Víz a telken

Örök panoráma

Örök panoráma

Panorámás telek eladó a lovasberényi szőlőhegyen. A több helyrajzi számon fekvő terület összesen valamivel több mint négy hektár. Legmagasabb pontján a művelés alól kivont területen 250 négyzetméteres lakóház építhető, valamint további 800 négyzetméter gazdasági épület kialakítására van lehetőség. A telek gyönyörű, örök panorámát biztosít tulajdonosának, távolban a Vértes hegyvonulatával.
A terület számos lehetőséget kínál: kiválóan alkalmas állattartásra, jelenleg egy hárombokszos lóistálló áll rendelkezésre, de további istállók, beállók kialakíthatóak. Benapozottsága miatt gyümölcstermesztésre is jól használható, de aki falusi turizmusban gondolkodik, az is megtalálhatja itt a számításait, mert gyönyörű, nyugodt hely, de mégis könnyen megközelíthető, jó minőségű műúton elérhető. Az M7-es autópálya 8 percre van. Budaörs 30 perc.
Vezetékes víz és villany rendelkezésre áll, illetve egy fúrt kút is van, ami itatásra/öntözésre alkalmas vizet biztosít. 
A hely nagyon békés, nyugodt és csendes. Sem zaj, sem pedig fényszennyezés nem terheli a környéket. Kitűnő választás annak, aki a megnyugvást keresi lakóhelye kialakításakor és nem akar szomszédokat.
A négy hektár egyben, esetleg igény szerint kisebb egységekben is eladó. A teljes terület egyben történő megvásárlása esetén az ár 2500 forint/m2. 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Panellakás
Garázs
Nyaraló
Üzlethelyiség
Házrész
Ikerház
Építési telek
Raktár
Zártkert
Külterület
Sorház
Szántó
Birtok
Szálloda, panzió
Villa, kastély, kúria